loading

София. Осмият пореден и първи за 2017 година брой на българското електронно списание на Opel е вече в сайта на марката http://www.opel.bg/. То се издава три пъти в годината за всяко четиримесечие и отразява най-интересните събития свързани с Opel в страната и на международната сцена.

На корицата на този брой на Списание Opel е един от най-важните модели в историята на Opel новият флагман Insignia Grand Sport, който направи бляскавата си премиера на международното изложение в Женева в началото на март. С впечатленията на един от журналистите, които първи изпробваха качествата на новия модел по германските пътища около Франкфурт, можете да се запознаете на 12-та страница на списанието. Неговото положително мнение бе многократно потвърдено както в българските специализирани медии, така и в международната преса, телевизии и интернет издания.

Друг много важен дебют на щанда на Opel в Женева отбеляза и Opel Crossland X. Това е първият кросоувър на марката, който се отличава със свежа визия, компактни размери и изненадващо голям вътрешен простор. Българските медии успяха да се запознаят с този нов модел няколко дни преди премиерата му, а в следващото издание на списанието ни ще бъдат разкрити и подробностите за него, както и първите впечатления от динамичните му тестове.

Традиционно ви представяме интервю с интересна личност, като този път личностите са две – първият ни клиент на ADAM S и известният български тромбонист Вили Стоянов.

Доста необикновено предложение от Списание 8 е представянето на Националния политехнически музей в София в съвместната ни рубрика „Накъде в неделя“. Въпреки че музеят не е отворен в неделя, избрахме да го представим, защото в него човек може най-силно да види и осъзнае как науката и главоломно развиващите се технологии променят живота ни. За посещението на този музей избрахме перфектния за града ADAM в цвят мента с капка мляко и дизайнерски звездни мотиви на покрива и в интериора.

И отново свързано с технологиите и тяхното бясно развитие, в настоящия брой на Списание Opel обръщаме специално внимание на светлинните технологии на марката, които достигат своя апогей с най-новата система матрични изцяло LED светлини IntelliLux LED® за новата Insignia.

Приятно четене!

НАЧАЛО