loading

КАК ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА ONSTAR.

Ако не се абонирате, Вие ще загубите всичките ползи от своя OnStar.1,2 Но не се притеснявайте: поръчването на продължение на услугите на OnStar3 е лесно. Имате 2 възможности:

Възможност 1: Логнете се на портала OnStar със своите данни и отидете на “OnStar пакети”, за да закупите OnStar сервизен пакет. Абонирайте се чрез портала OnStar сега!
Възможност 2: Натиснете синия бутон Service в своя автомобил и говорете с консултанта на OnStar. Той ще Ви асистира при заявката за продължаване на услугите OnStar.
 
Ако предпочетете месечен абонамент, OnStar е на цена от 19,95 лв. (с ДДС) на месец.4
Годишният абонамент е на изгодната цена от само 199,50 лв. (с ДДС) на година.41 Ако след пробния период не закупите OnStar абонамент, Вие няма да можете да използвате повече услугите OnStar, нито ще имате достъп до функциите на OnStar в приложението myOpel. Дори без активен абонамент, Вие ще продължите да получавате автомобилната диагностика всеки месец по имейла още 4 години, освен ако не се откажете от нея.
2 OnStar услугите изискват активиране и зависят от мобилната мрежа и GPS покритието. След пробния период следват такси. OnStar абонаментните пакети могат да се отличават от услугите, включени в безплатния пакет. Някои функции не са налични за определени нива на оборудване. Прилагат се правила и условия.
3 Ако Вашият автомобил е в рамките на покритието и условията на Opel Roadside Assistance, OnStar ще осигури безплатна пътна помощ. Ако автомобилът Ви е извън рамките на покритието на Opel Roadside Assistance, може да Ви бъдат начислени такси за услугата.
4 Обявените цени са актуални днес, но в бъдеще може да бъдат променени.

ИЗВЛЕЧЕТЕ МАКСИМАЛНОТО ОТ СВОЯ СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ

Автомобилът Ви оборудван ли е с някоя от нашите премиум инфоразвлекателни системи? Извлечете максималното от своята автомобилна свързаност! Научете повече за това как лесно да използвате наличните възможности на авангардните функции в нашите образователни видеа за Navi 900 Intellilink и R 4.0 Intellilink.


Повече за инфоразвлекателните системи
НАЧАЛО