loading

ПРИКЛЮЧЕНИЯ С ХАРАКТЕР.

Увеличеният клиренс и здравата защита на каросерията добавят приключенски дух в гамата на Opel Insignia. Насладете се на атлетичния дизайн и луксозно обзаведеното вътрешно пространство на Opel Insignia Country Tourer.

Opel Insignia Country Tourer - Външен дизайн

Могъща елегантност

Естествено, Opel Insignia Country Tourer се отличава със същата изискана линия, характерна предна решетка и дневни LED светлини, както и модела Country Tourer. Но към всичко това моделът добавя елементи, които го превръщат в истински crossover. Сред тях са извитите защитни панели на дъното в предната и задна част, придружени идеално от двете ауспухови тръби отзад. Важен елемент е и масивната защита на праговете и арките на калниците, която спомага за постигане на по-широка осанка и в същото време дава смисъл на увеличения клиренс. Цялостният изглед на модела е мускулест с приключенски дух и бизнес нотка.

Opel Insignia Country Tourer - Вътрешен дизайн

Вътрешен дизайн

Oтворете вратите на която пожелаете Insignia Country Tourer и усещането за качество и изискан дизайн веднага ще ви изпълни. Обърнете внимание как характерно оформеното като крило арматурно табло прелива в облицовките на вратите и създава впечатление на уют и перфектна организация. Същото се отнася и за местата за съхранение на вещи.

Вижте как модерните технологии като дисплея на Driver Information Center, 8-инчовите екрани, ниско разположеният тъчскрийн, бутоните на волана, чувствителният на докосване панел и всичко останало се вписва перфектно в традиционните качества на марката...

Opel Insignia Country Tourer – Луксът на кожените тапицерии

Луксът на кожените тапицерии

Естествена, елегантна и удобна – истинската кожа е част от атмосферата на класическия автомобилен лукс. Луксозната фина напа от най-високо качество в цвят “Brandy” и в черно “Indian Night” внася нотка от висока класа, подчертана допълнително от контрастните кантове в традиционен стил. Независимо дали е перфорирана за по-добра вентилация или неподправено елегантна, естествената кожа ще ви привлече неудържимо.

НАЧАЛО