loading

Сервизни планове Булвария: Остави грижите си на професионалист!
 

Вече можете да забравите  за грижите и излишните, непредвидени разходи по сервизирането на Вашия автомобил.
 

Сега лесно можете да спестите време, енергия и средства и да бъдете сигурен на пътя с автомобил в изрядно техническо състояние.

 Водени от желанието си да предлагаме висококачествено обслужване и продукти и услуги, адекватни на Вашите нужди, ние екипът на Булвария, създадохме специални Сервизни планове, чиято основна цел е да се погрижат за Вашето спокойствие и сигурност на пътя.

 

Ние Ви даваме възможност да избирате измежду множество възможни комбинации включващи, както основни сервизни услуги така и допълнителни възможности за целогодишно поддържане на изрядното техническо състояние на Вашия автомобил.

 Представяме Ви Сервизни Планове Булвария!


                                   


Сервизните планове създадени с мисъл за Вас дават различни нива на обслужване, включващи в себе си широка гама дейности, като смяна на двигателно масло и филтър, смяна на въздушен и горивен филтър, смяна на ангренажен комплект, пистов ремък, предни и задни накладки и много други. Всеки Сервизен план включва и допълнителни безплатни процедури, като технически преглед на състоянието на автомобила при всяко сервизно обслужване.
 

С нашите Сервизни планове ще забравите всички грижи около сервизирането на вашия автомобил, като в същото време планирате спокойно разходите си и разчитате на професионалното отношение и съвет от експертния екип на Булвария.
 

Обърнете се към нашите специалисти, за да получите допълнителна информация и да изберете Сервизен план, който най-добре отговаря на Вашите нужди.


Записване за сервиз!

 

НАЧАЛО