loading

Булвария е първият дилър на Опел в България с над 28-годишна история. Обхватът на дейност включва продажба, гаранционен и извънгаранционен сервиз на нови и употребявани леки и лекотоварни автомобили, търговия с резервни части и аксесоари, ежедневно обслужване и профилактика на моторни превозни средства. Фирмата е сертфицирана по международните стандарти ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001. 

Булвария предлага пълна моделна гама на Opel, покриваща всички класове леки и лекотоварни автомобили.

Булвария предоставя 2 години гаранция на автомобилите без ограничение на пробега и 2 години гаранция на резервните части, монтирани в специализирания сервиз през следгаранционния период. За Вас и Вашето спокойствие на пътя, Булвария Ви осигурява удължена гаранция с паневропейско покритие "Премиум" за 3 години допълнително или до 150,000 км, което настъпи първо. 

При нас можете да се възползвате от ежемесечни промоции на различни модели, като нашите консултанти ще ви помогнат при избора на най-подходящият за Вас автомобил.

Повече от 28 години в Булвария се стремим да създаваме и предлагаме нови и атрактивни предложения за продажбено и следпродажбено обслужване, придружени с практичността от напрупания опит. Следвайки тази мисия, ние разширихме мрежата си от сервизни центрове в София.

На Ваше разположение новият сервизен център на Булвария, където може да оставите Вашия автомобил на екип от специалисти, който да отремонтира автомобила Ви,  както и да закупите необходимите Ви оригинални резервни части и аксесоари за него:

  • Запад - ж.к. Люлин-7, бул. Царица Йоанна 49 Заповядайте!

Очакваме Ви !

 

НАЧАЛО