loading

Астра Дизел Промоция

Opel Astra Enjoy, 1.6 DTL, 81 kW / 110 к.с. Start/Stop

33 990 лв.

CO₂ емисии, g/km: градско шофиране 145, извънградско шофиране 98, комбинирани 115

Opel Astra Enjoy, 1.6 DTL, 81 kW / 110 к.с. Start/Stop

33 990 лв.

CO₂ емисии, g/km: градско шофиране 145, извънградско шофиране 98, комбинирани 115

Opel Astra Enjoy, 1.6 DTL, 81 kW / 110 к.с. Start/Stop

33 990 лв.

CO₂ емисии, g/km: градско шофиране 145, извънградско шофиране 98, комбинирани 115

Opel Astra Enjoy, 1.6 DTL, 81 kW / 110 к.с. Start/Stop

33 990 лв.

Разход на гориво, l/100km: Ниски 6,4, Средни 4,8, Високи 4,3, Свръхвисоки 4,9, Комбинирани стойности 4,9
CO₂ емисии, g/km: Ниски 167, Средни 125, Високи 112, Свръхвисоки 129, Комбинирани стойности 128
НАЧАЛО